Krogh & Co Advokatfirma er et lokalt advokatfirma og har kontorer på Kolbotn/Rosenholm Campus. Firmaet med sine forgjengere har levert juridisk bistand i Follo-regionen helt siden daværende overrettssaksfører Kandahl starte sin virksomhet i Ski 1948.

Vi tilbyr juridisk bistand til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter, både ved å gi juridiske råd og ved å føre saker for domstolene. De fleste av våre klienter befinner seg i Follo/ østlandsområdet, men vi yter bistand for klienter over hele landet. Vi ønsker å være den foretrukne advokatforbindelsen i Follo.

Vår erfaring viser at mange søker advokatbistand først etter at en konflikt har oppståttt. Det billigste og beste man kan gjøre er imidlertid å forebygge en konflikt allerede før den oppstår.

Å få bistand fra advokat før inngåelse av en avtale, er i mange tilfeller både billigere og fører til bedre løsninger, fremfor å vente til en problemstilling oppstår. Vi ser ofte at vi kunne ha avverget uenigheter og redusert kostnader for alle innvolverte parter om vi hadde blitt kontaktet på et tidligere tidspunkt.